DSC_0633
Takka maalattuna. Koko olohuone muuttui kertaheitolla avarammaksi ja tilavamman tuntuiseksi.
Keittiö valmiina. Kyllä kelpaa kokata. Vaalea laminaatti tuo lisää valoisuutta keittiöön.
DCIM100GOPRO
sauna
DSC_0636

♦ PÖLYTÖN REMONTTI ALIPAINEISTAJALLA

♦ EI PIILOKULUJA

♦ 100% KOTIMAINEN

♦ LAADUKAS AMMATTILAINEN

♦ LUOTETTAVA ja JOUSTAVA

IMG-20170316-WA0004

PÖLYTÖNTÄ REMONTOINTIA. Alipaineistajalla tehdään alipaine remontoitavaan huoneeseen, tällöin ilmaa imetään remontoitavaan huoneeseen muualta ja näin estetään pölyn leviäminen muualle asuntoon. Tämä tarkoittaa sitä että remontoitava tila eristetään muusta huoneistosta ilmatiiviiksi muoviseinillä ja vain alipaineistajan poistoletku menee ulkoilmaan tai takaisin EI remontoitavaan huoneeseen. Alipaineistajassa on varustettu esisuodattimella ja HEPA-suodattimella. Esisuodatin estää isoimpien pölyhiukkasten pääsyn itse HEPA-suodattimelle. HEPA-suodatin suodattaakin sitten ihan kaikki mahdolliset pienpartikkelit esim. HOMEET ja ASBESTIN. Varsin turvalista ilmanpuhdistusta siis. Kuvassa alipaineistajan poistoputki liitetty liesituulettimen poistoputkeen, sehän puhaltaa ulos 99,999% puhdasta ilmaa.

https://raksanalle.fi/wp-content/uploads/2017/05/cropped-Raksanalle-kilpi-valk.jpg

EI PIILOKULUJA maksat vain OIKEASTA työstä. Meillä laskutus tapahtuu vain tehdystä työstä. Monesti näkee tarjouksia missä lukee esim "ei sisällä kilometrikorvauksia" ja aikataulu on ilmoitettu jopa viikkoja pidemmäksi mitä remonttiin OIKEASTI menee. Tämä vääristely johtaa asiakkaan silmiin siltä että tarjous näyttää hyvältä, MUTTA sitten käydään nyppimässä montaa eri työmaata monta kertaa päivässä ja laskutetaan kilometrikorvauksilla rajusti. Tämä on MEIDÄN MIELESTÄ valheellista toimintaa! TÄTÄ ET JOUDU MIETTIMÄÄN VALITSESSASI RAKSANALLEN TEKEMÄÄN REMONTTISI!!!!

Kansallisliput

100% KOTIMAINEN. RAKSANALLE.FI on täysin kotimainen yritys ja sellaisena se tulee aina pysymään. Ei siis hinnanpolkemista alipalkatulla ulkomaisella työvoimalla. Tässä positiivisessa yrityksessä pätee samat arvot kuin perheyrityksessä, positiivisuus, hyvä työilmapiiri, asiakas on aina oikeassa, joustavuus, luotettavuus.

IMG_20160921_140407

AMMATTILAINEN ASIALLA. Kuva otettu lehtijutusta, joka on reilun 20 vuoden takaa. Kokemusta siis kertynyt vuosien varrella monesta asiasta ja kohteesta. Jokaisesta työkohteessa olevasta työvaiheesta varmistamme nykypäivän määräykset ja rakennekuvat jotta mitään rakennevirhettä ei pääse syntymään.

https://raksanalle.fi/wp-content/uploads/2017/05/cropped-Raksanalle-kilpi-valk.jpg

LUOTETTAVA JA JOUSTAVA. Valitessasi RAKSANALLEN tekemään remonttisi voit luottaa siihen että toimimme asiakkaan toiveiden mukaan. Jos remontti suoritetaan asiakkaan ollessa esimerkiksi lomalla niin pyrimme tekemään remontin valmiiksi asti kyseisellä aikataululla mikäli se vain on rakennusteknisesti mahdollista. Voimme myös aikatauluttaa työnteon alkamaan vaikka aamulla tai vaikka vasta puolenpäivän aikaan, miten vaan se parhaiten sopii asiakkaalle. Toki esimerkiksi taloyhtiöissä otamme huomioon hiljaisuusajan.