Pesuhuoneessa oli vähän erikoinen ratkaisu joka sai suihkutilan pieneksi, altaan turhaksi ja pyykinpesun hankalaksi.
DCIM100GOPRO
Pesuhuone purettuna. Asiakkaan harmiksi kaivojen ympäriltä löytyi vesivahinko.
Pyykinpesu helpottui huomattavasti kun vanhan altaan tilalle saatiin taso ja koneet tason alle.
Huomattavasti modernimpi ja tilavampi  suihkutila kun vanha paksu tiiliväliseinä muutettiin lasiksi.

 

♦ MÄRKÄTILAPASSI VEDENERISTYKSESTÄ

♦ OIKEAT TYÖMENETELMÄT

♦ KOTIMAISET LAADUKKAAT MATERIAALIT

♦ KOTIMAINEN AMMATTILAINEN

 

koulutus on tärkeä asia

Märkätilapassi on KIILTO OY:n myöntämä todistus vedeneristyksestä. Se tarkoittaa koulutusta ja perehdyttämistä KIILTO OY:n valmistamista ja kehittämistä vedeneristystuotteista ja kokonaisista vedeneristysjärjestelmistä. Tämä kattaa kaikki vesieristetuotteet ja kohteet , olipa vesieristyskohde sitten asunnon pesuhuone, vessa, parveke tai vaikkapa talvisin kylmäksi jäävän kesämökkin sauna ja pesutila.

Raksanalle kilpi valk

Oikeat työmenetelmät eri kohteissa vaihtelevat suuresti. Saneerauskohteissa sovelletaan uudisrakentamismääräyksiä, jotta saadaan luotettava rakenne joka vastaa olemassa olevaa rakennetta ja siten muodostaa toimivan kokonaisuuden. Kaikkia menetelmiä ei siis voi katsoa suoraan RT-kortista. Eri rakenteiden ymmärtäminen vaatii ammattitaitoa ja kokemusta.

kerapro

Märkätiloissa käytämme vain ja ainoastaan KIILTO OY:n tuotteita, jotta voimme luottaa 100% varmasti että ne ovat testattu toimimaan yhdessä niin ulkona kuin sisälläkin. Kotimaiset vedeneristystuotteet ja niiden alle tulevat tasoitteet ovat testattu tampereen VTT:llä ja näin voimme olla varmoja että soveltuvat pohjoismaiden olosuhteisiin, esimerkiksi tuontitavaran pakkasenkestävyydestä emme voi olla varmoja. On todella tärkeää että myös vesieristeen alla olevat materiaalit ovat soveltuvia pohjaksi vesieristeille, kaikki tasoitteet tai levyt eivät siihen käyttöön sovellu. KIILTO OY:n vesieristeet ovat testattu yhteensopiviksi monen valmistajan lattiakaivojen kanssa, mutta me käytämme vain kotimaisia MERISER OY:n tuotteita. Näitä tuotteita on esimerkiksi: KERASAFE, KEROPRO, KERAFIBER, KERAMIX.

IMG_20160921_140407

Ammattilainen asialla. Kuva otettu lehtijutusta, joka on reilun 20 vuoden takaa. Kokemusta siis kertynyt vuosien varrella monesta asiasta ja kohteesta. Jokaisesta työkohteessa olevasta työvaiheesta varmistamme nykypäivän määräykset ja rakennekuvat jotta mitään rakennevirhettä ei pääse syntymään.

OTA YHTEYTTÄ

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Aihe

    Teksti